Currency
+66 (0) 84 872 1272
267/231 M.12, Nongprue, Banglamung, Chonburi 20150
info@happyhomespattaya.com

Insurances

Vakuutukset

Asunnon vakuuttaminen

Tiesitkö että jos asunnossasi tapahtuu vesivahinko ja se vahingoittaa esim. alakerran asuntoa olet vastuussa kustannuksista. Vakuutukset Thaimaassa ovat edullisia joten miksi säästäisit väärässä paikassa?

Varsin kattavan kotivakuutuksen kerrostaloasuntoon voit saada jo noin 2.700 thb/vuosi, hinta riippuu asunnon koosta ja irtaimiston arvosta. Omakotitaloihin alkaen 8.000 thb/vuosi, hinta riippuu talon koosta ja irtaimiston arvosta.

Liikennevakuutus

Liikenne Thaimaassa on kaoottista ja onnettomuudet yleisiä. Pakollinen liikennevakuutus ei juuri korvaa mitään. Tarjolla on myös kattavampia ykkösluokan vakuutuksia, joihin kannattaa tutustua, mikäli ajoneuvosi arvo vähänkin arvokkaampi. Vakuutuksen hinta pitkälle kiinni ajoneuvon arvosta ja onko omavastuu. Hinnat alkaen 10.000 thb/vuosi.

Sairaus- ja tapaturmavakuutus

Suomalaisten vakuutusyhtiöiden matkavakuutukset ovat keskimäärin voimassa vain 3 kk ajan. Lisäaika maksaa paljon jos sitä edes vakuutusyhtiö edes tarjoaa. Ilman vakuutusta Thaimaassa ei kannata olla, sillä mitä tahansa voi tapahtua ja hoito hyvässä sairaalassa kallista. Hintaan vaikuttaa luonnollisesti vakuutuksen kattavuus, ikä, sukupuoli, ym. Kysy siis vakuutusta Thaimaalaisista yhtiöistä Happy Homesin avulla. Vuoden mittaisten sairausvakuutusten hinnat alkaen 11.000 thb/vuosi.

Tule siis kartoittamaan vakuutustarpeesi sitoumuksetta Happy Homesiin. Pyydämme vakuutusyhtiöltä tarjouksen toiveidesi mukaan. Vakuutusta varten tarvitsemme kopiot henkilöllisyystodistuksesta, auto- tai moottoripyörän rekisteriotteesta, talonkirjasta/maakirjasta. Vakuutukset astuvat voimaan heti kun vakuutus on maksettu. Vakuutuskirjan saan noin 1 viikon kuluessa vakuutuksen ottamisesta.

Lisäpalvelu: hoidamme vakuutusten vuosittaiset uusinnat ja maksut puolestasi, kysy lisää!

Kysy myös Happy Homesin muista palveluista. Keskittämällä tarvitsemasi palvelut Happy Homesille säästät selvää rahaa.